0 Kč

Ochrana osobních údajů

Společnost GARY sport s.r.o., se sídlem Havlišova 2406/12, 612 00 Brno, IČ 02866927, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 82790 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • adresa / sídlo

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi Vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení - zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení - zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem - například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení - odhlásit.

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz, popř. zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Zboží.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností GARY sport s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje za účelem zprostředkování prodeje a analýzy zákaznické spokojenosti s nákupem pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace),
  • zajišťující marketingové služby.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí (do zemí mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@garysport.cz.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
     

V Brně dne 5.1.2023.

Oblíbené produkty

Batoh na rakety Head Coco Backpack

Batoh na rakety Head Coco Backpack s jednou hlavní komorou a další extra komorou až na dvě tenisové…

skladem

Batoh na rakety Head Coco Backpack
Cena:
1 389 Kč s DPH

Do košíku

Helma Tempish Crack

Ochranná helma Tempish Crack v nápaditém designu pro všechny venkovní sporty.

4 varianty

Helma Tempish Crack
Cena:
od 430 Kč s DPH

Do košíku

Balanční deska Woodboards Original komplet

Balanční deska vyrobená v ČR pro trénink rovnováhy, koordinace, posílení středu těla a nohou.…

skladem

Balanční deska Woodboards Original komplet
Cena:
3 590 Kč s DPH

Do košíku

Tenisový bag Head Tour Team 9R Supercombi

Dvoukomorový prostorný bag z odolného materiálu Head Tour Team 9R Supercombi s jednou termokomorou…

skladem

Tenisový bag Head Tour Team 9R Supercombi
Cena:
1 089 Kč s DPH

Do košíku

Koloběžka Tempish Ignis 230 AL

Stylová skládací koloběžka se zadní blatníkovou brzdou pro jezdce od 9 let.

skladem

Koloběžka Tempish Ignis 230 AL
Cena:
1 850 Kč s DPH

Do košíku

Sportovní taška Head Tour Team Club Bag

Sportovní taška Head Tour Team Club Bag s hlavní velkou komorou, přední kapsu na zip a…

skladem

Sportovní taška Head Tour Team Club Bag
Cena:
699 Kč s DPH

Do košíku

Blog

Archív